szolgáltatások

Kozmetikai kezelések

Kleanthous arckezelések

A KLEANTHOUS Laboratórium felhasználta egy sejtbiológiai kutatás eredményét, miszerint a sejtjeinkben megtalálható cell supporting molekulák (c.s.m.), mint információhordozó molekulák felelnek szerveink regenerációs képességéért.

Szervezetünk öregedésével mennyiségük folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.
Kiemelt

HIFU-PEN arcfiatalítás

Műtétmentes arcfiatalítás Microson-𝑯𝑰𝑭𝑼-PEN-nel, innováció a megereszkedett arcbőr és ráncok ellen! A legújabb generációs mikrofókuszált ultrahang olyan esztétikai kezelési eljárás, amely hatékonysága messze felülmúlja az összes non-invazív szépségipari beavatkozást. Lehetővé teszi a bőr 3 dimenziós felépítését, az ultrahang hullámok által létrehozott lövéspontok három rétegben dolgozva több ezer koagulációs zónát hoznak létre, amelyek különböző folyamatokat indítanak el a bőrben: 4,5 mm- a bőr-izom kapcsolódását képező SMAS réteg feszesítésével arcemelő-lifting hatású 3,0 mm- a kollagén rendszer megújításával bőrtömörítő hatású 1,5 mm- az elasztin rostok stimulálásával fokozza a bőr rugalmasságát. A HIFU pen segítségével ultrahanggal stimuláljuk a bőr belső rétegeit, apró sérüléseket ejtve a rétegeken. Ez kívülről nem látható, az apró parányi sérülések a bőröd alatti rétegeket érintik. A gyógyulási folyamatnak köszönhetően a bőröd folyamatosan megújul, feszesebbé, üdébbé válik. Mindez egyetlen kezelés után!

Mivel az ultrahang három rétegben dolgozik, az eredmény minden bőrtípusnál és minden korosztálynál látványos eredményt hoz. Folyamatosan, hat hónapon keresztül egyre feszesebb és tónusosabb bőröd lesz.

Hatásai a bőrre: - Megerősíti a kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, ezzel növeli a bőr alátámasztását és megemeli az arcot. - A kollagénszerkezet újra modellezésével erősíti a kötőszövetet és halványítja a ráncokat. - Az elasztintermelés beindításával kontúrozza az arcot és emeli a megereszkedésre hajlamos területeket (pl.toka). A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb, de a végleges eredmények 1-3 hónap alatt teljesednek ki.

A HIFU kezelés tökéletesen biztonságos, szinte fájdalommentes. Kizárólag csúcskategóriás, orvostechnológiai gépekkel végezzük kezeléseinket.
Kiemelt

Carbon Peeling kezelés

Ha szép, csillogó, feszes és egyenletes bőrt szeretnél, méghozzá fájdalommentesen, keress bátran. A Carbon Peeling-bőrrejuvenációs kezelés eredetileg a 2000-es évek elején Koreából indult és azóta rendkívül népszerű és keresett lett a világ minden táján.
Kiemelt

Kémiai /savas/ Hámlasztás

Kiemelt

Testkezelés

Testkezelések

A sima és egészséges bőr nem csak arcunkon, de a makacsabb területen is elvárás a mai világban.

Szalonunkban így többféle testkezelés is megtalálható, számtalan problémára nyújtva megoldást.

Legyen szó az anyagcsere javításáról, makacs zsírpárnákról, narancsbőrről, striákról vagy petyhüdt bőrről, testkezeléseink között, mindenki megtalálja az igényének megfelelő megoldást, kortól és nemtől függetlenül.
Kiemelt

Esztétikai központunk a legmodernebb gépparkkal rendelkezik. Egyéni, személyre szabott kezelési csomagok összeállítására van lehetőség az Ön vágyainak a lehető leggyorsabb megvalósítása érdekében.

Az egészséges életmódot természetesen semmilyen kezelés nem tudja helyettesíteni, ezért összeállított testkezelés csomagjainkban táplálkozási tanácsadással is segítünk álmai és a feszes, fiatalos alak elérésében.

VÁRJUK SZERETETTEL TESTKEZELÉSEINKRE, ISMERJE MEG KOZMETIKUSAINKAT ÉS KEZELÉSEINKET:

Gyengéd gépi masszázstechnika, amely serkenti a nyirokerek működését, ezáltal elősegíti a végtagok méregtelenítését.
Speciális illóolajok és fáslik segítségével történő hatékony zsírégetés és bőrfeszesítés.

Szőrtelenítés

Küzdesz a makacs szőrszálakkal? Eleged volt a borotva használatából?
Szalonunk kozmetikusai számos megoldást tudnak számodra nyújtani a hosszú távú szőrtelenítésre.

Esztétikai központunkban a következő lehetőségek közül választhatsz:

-Gyantázás (kívánt testrészen)
– IPL technológia alapú tartós szőrtelenítés

IPL szőrtelenítés és bőresztétikai kezelés

Az IPL egy III. generációs berendezés, amely a szelektív foto-thermolízis elvén működik. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó rövid, de nagy energiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában történő elnyelődése során a fényenergia hőenergiává alakul át felhevítve és semlegesítve a szőrszálat. Természetesen eközben a bőr nem károsodhat.
Kiemelt

Sminktetoválás

A sminktetoválás nagy népszerűségnek örvend a hölgyek körében, akik igényes megjelenésre vágynak a mindennapokban. Ez a smink a reggeli ébredéskor is tökéletes, és napközben sem kenődik el. Nem kell vele bajlódnod, nem kell újra rajzolnod, megerősítened, átformálnod.

Bármikor is nézel tükörbe, a szemöldöktetoválásnak köszönhetően mindig egy üde arc néz vissza rád. A magyarázatot csak te tudod, a külső szemlélők számára olyan, mintha természetes módon festenéd ki magad.

Bármikor is nézel tükörbe, a szemöldöktetoválásnak köszönhetően mindig egy üde arc néz vissza rád. A magyarázatot csak te tudod, a külső szemlélők számára olyan, mintha természetes módon festenéd ki magad.

A sminktetoválás hosszú, 3-5 éves élettartama igazán kecsegtető, mely folyamatos szépséget, gyönyörű megjelenést biztosít.

A tetoválásnak egészségügyi kockázatai nincsenek.

A fenti módszerek segítségével nem csak a tartós, állandó, stabil szépség, hanem a vitathatatlanul jó közérzet is borítékolható!

Tetoválásnál Swiss Color tetoválógépet és pigmenteket használok, mely garancia a tökéletes végeredményre. Orvosi tisztaságú, hipoallergén szerves pigmentjeink tökéletesen alkalmasak smink- és orvosi tetoválások készítésére is.

A világon egyedülálló módon szinte minden technikára külön terméksorozat áll rendelkezésemre, így ha minket választasz, garantáltan nem találkozol majd megvalósíthatatlan igénnyel!

  • szemöldök
  • szemhéj alul, felül
  • szájtetoválás
  • areola tetoválás
Areola pigmentáció az a folyamat, amelynek során orvosi tetoválással pigmentálok festéket a mellbimbó körül, valamint 3D technikával mellbimbót imitálok. A látvány abszolút élethű, kidomborodik a sima felületből úgy, hogy ezzel az álcázás technikával az eredetihez hasonló lesz az eredmény. Így a mellműtéten átesett hölgyek is újra visszakaphatják nőiességüket.

Lézeres tetoválás eltüntetés

A lézersugár eljut a bőr legmélyebb rétegeiben lévő festékszemcsékig és szétrobbantja őket, a kisebb
méretű festékszemcséket a falósejtek bekebelezik, így a festék lassan kiürül a szervezetből a
nyirokkeringés miatt. A pigment sűrűsége csökken, a tetoválás halványodik és végül néhány kezelés
során, hegmentesen eltűnik. A kezelés hatékonyságát befolyásolja a tetoválás helye, mélysége, színe,
mérete, a festékréteg száma, a pigmentek minősége, a tetováló szaktudása stb.

Dupla hatás kétféle hullámhossz segítségével:
Az 532 nm-es hullámhossz kiegészítő segítségével, mely zöld fényt hoz létre, képes elnyelődni a vörös és
narancssárga pigmentekben. Ez a hullámhossz alkalmas a vörös és a narancssárga tetoválások
eltávolítására is. Ezáltal az öregségi foltokat és a napfoltokat is képes eltávolítani.
Az 1064 nm-es hullámhossz kiegészítő, csaknem infravörös fényt generál (szemmel nem látható), mely
megfelelően nyelődik el a sötét pigmentekben. Ezzel a hullámhosszal eltávolíthatjuk a kék, fekete, türkiz
színű tetoválásokat. A kezelés kíméletes, nem károsítja a környező szöveteket!

A két hullámhossz kombinációjával a barna tetoválások eltávolítása is lehetségessé válik.

Masszázs

Testünket számos izom, ínszalag, és lágyszövet alkot melyeket az
idegrendszer hálóz be és hoz mozgásba. Izmainkat a mindennapokban folyamatosan használjuk és ezáltal terheljük. Mint, ahogyan minden használatban lévő dolognak, nekik is szükségük van megfelelő karbantartásra.

Amennyiben erről megfeledkezünk a testben különböző negatív tényezők alakulnak ki.
Az izmok megkeményednek, fájdalmas izomcsomók, trigger pontok alakulnak ki melyek más- más testtáji fájdalom és zsibbadás alapjai.

A környező izmok megpróbálják átvenni ezeknek az izmoknak a terhét így a nagymértékű terheléstől ezek is túlterhelődnek idővel. Ennek eredményeképpen az ízületi mozgások beszűkülnek, mindennapi mozdulataink is nehézzé válnak számunkra.

Egy megfelelően kiválasztott és felépített masszázs terápia ezen bántalmaknak megelőzésére és kezelésére egyaránt alkalmas

Lávaköves masszázs; Teljes testmasszázs; Shea vajas teljes testmasszázs; Hát, derék, nyak, vállöv masszázs; Köpölyözés; Végtagok masszázs; Talpmasszázs; Talp+vádli masszázs; Metamorf masszázs; Alakformáló cellulit masszázs; Bambusz masszázs; Kinesio tape ragasztás,

Pedikűr

A pedikűr célja az esztétikai szempontokon kívül a láb ápolása, egészségének megőrzése. Gondoljunk csak bele, hogy micsoda igénybevételnek tesszük ki lábunkat minden nap. A divatos magas sarkú cipők, nyári papucsok rengeteg apró problémát okoznak – bőrkeményedés, körömbenövés – melyek később megfelelő kezelés híján súlyossá válhatnak.

– Esztétikai Pedikűr; – Gél lakk; – Gyógypedikűr; – Lábköröm formázás, vágás, körömprotézis készítése

Manikűr, Műkörömépítés:

A szép selymes, ápolt kéz része megjelenésünknek, s meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor. A kéz sok mindent elárul tulajdonosáról.

A kézápoláshoz szorosan kapcsolódik a műkörömépítés.

Esztétikai központunkban szakképzett körömápoló szakember várja kedves vendégeinket. Minden igényt kielégítő, széleskörű szolgáltatások közül választhat, legyen szó egy hétköznapi lakkozásról, komolyabb körömépítésről vagy kényeztető SPA kezelésről.

Plasztikai beavatkozás

A Prime Beauty Esztétikai Központban olyan ránctalanító és ráncfeltöltő kezeléseket végzünk, amelyek segítenek eltüntetni az öregedés jeleit, megőrizni és visszaadni a fiatalos megjelenést a természetes hatás megőrzése mellett.

Az arc fiatalítására korábban a plasztikai műtétek jelentették az egyetlen megoldást, ma már azonban többféle, műtéti beavatkozást nem igénylő módszer közül is választhatnak azok, akik fiatalabb, rugalmasabb és feszesebb arcbőrt szeretnének. A hialuronsavval végzett ráncfeltöltést azon ráncok kezelésére használjuk, amelyek a bőr gravitáció által okozott megereszkedése és a víztartalom, valamint a kötőszövetek rugalmasságának csökkenése miatt alakultak ki. Az eljárásnak nincsen semmilyen komoly mellékhatása, az elért fiatalító eredmény pedig azonnal látható és tartósmegoldást kínál.

Botox

A Botox kezelés világszerte elterjedt és széles körben használt módszer. Ez egy olyan plasztikai sebészeti beavatkozás mely gyorsan elvégezhető és látványos eredményt ad, de természetesen csak szakszerű alkalmazás mellett.

A ráncok megjelenésének két fő oka van. Egyrészt a gravitáció miatt a bőr lógásával összefüggésben alakulhatnak ki ráncaink, a másik ok pedig a bőr alatt lévő izmok összehúzódása. Ezen utóbbiakra nyújt kiváló megoldást a Botox kezelés.

Maga a Botox injekció alapanyaga egy toxin, mely nemcsak a ránckezelésre, de fokozott hónalji izzadás esetén is alkalmazható. Továbbiakban használják még bizonyos típusú fejfájások kezelésére és az orvostudomány számos egyéb területén is. A plasztikai sebészek természetesen a ránckezelésre illetve a kóros hónalji izzadás gátlására alkalmazzák a különféle Botox készítményeket
Kiemelt

Hialuronsavas ráncfeltöltés

A hialuronsav testünk természetes alkotórésze, amely megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol. Segítségével a ráncok kisimíthatók, a vonások lágyabbá tehetők.

Az idő múlásával a bőr veszít hialuronsav tartalmából. Így a bőr vízmegkötő képessége is csökken, és ennek következtében alakulnak ki az arcon a nemkívánatos ráncok. A ráncfeltöltés eredményeként az arc a természetes fiatalságát nyeri vissza.

Szempilla

A szem színe és nagysága mellett a szempillák hosszúsága is igen jelentős szerepet játszik egy lehengerlő női tekintetnél.

Szempillaépítés során kiváló minőségű Best Lashes professionális termékeket használok.

Munkám során 1D és 2D technikát alkalmazok.

A klasszikus 1D-t azoknak ajánlom, akiknek a szempilla állománya szinte tökéletes, csupán egy ívet vagy hosszúságot szeretnének adni neki.

A 2D egy abszolút természetes hatást nyújtó, de mégis sűrítő technika. Javaslom hétköznapi viseletként azoknak, akik nem akarnak a sminkkel bajlódni.

Ez a technika a triplázást vagy volume (Russian volume) technikát jelenti, ahol már három könnyített súlyú szempilla kerül applikálásra egy saját pillára. A dúsítás még ennél a technikánál is szép, természetes hatású, helyes applikáció mellett a saját szempillát nem károsítja.

Javaslatok

A szempillaspirál használata nem javasolt, hiszen az épített pilla egyébként is hosszú, fekete és dús, viszont a szempillaspirált nehéz tökéletesen eltávolítani a pillák közül, ami problémákat okozhat.

Az első 24 óra eltelte után nem okozhat gondot, ha műszempillával edzünk, úszunk, vagy akár szaunába megyünk.

Sajnos előfordulhat, hogy a szempillaragasztó egyes összetevői allergiás reakciót váltanak ki. Ha kipirosodik a szemed, feldagad, szokatlanul könnyezik vagy bármilyen kellemetlen érzést tapasztalsz, azonnal fordulj a szempilla stylistodhoz.

A hagyományos szempilla-göndörítéstől eltérően, nemcsak göndörséget, de több héten át tartó lifting hatást is biztosít a szempillának. Azoknak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak, vagy nem szeretnek műszempillát viselni, lehetőségük van ezzel a technikával kiemelni a tekintetet. A szempilla liftinggel megemelt pillák festhetőek és spirálozhatóak is.

Hosszantartó, akár 6-8 hétig látványos liftinget és göndörséget ad a saját pillának. Tökéletesen alkalmazható a lelógó szemhéj okozta zárt tekintet optikai nyitásához!

Egy megfelelően elkészített és személyre szabott, szemöldök-styling keretet ad az arcnak, kiemeli a szemet és a szem színét, valamint esztétikus, üde megjelenést biztosít viselőjének.

A hennával való festés hosszan tartó és természetes alternatívája a hagyományos kozmetikai festésnek. A több, mint 70%-ban természetes anyagokat tartalmazó vegán készítmény bőrtípustól függően a bőrön 1-2 hétig, a szőrszálakon pedig 4-6 hétig is tartósan fennmaradhat.

  • Konzultáció során vendég igényeinek felmérése.
  • A vendég egyéni adottságaihoz illő szemöldök formájának tervezése, precíz előrajzolása ceruzával és tintás cérnával igény szerint.
  • Egyénre szabott, Best Brows Pro henna alapú tartós szemöldökfestést.
    Szemöldök szedés és formázás.

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át.

Stresszoldás & Fiatalítás

Facelift (Access Energetic Facelift™)

Egy csodálatos energetikai ránctalanító kezelés. Ha szeretnél megfiatalodni Te is, de tartasz a tűszúrásoktól, kemikáliáktól, számodra is jó hírünk van! Az Access Energetic Facelift™egy csodás kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást kelthet az egész testen. Pusztán érintéssel, gyengéd technikával kezelem a bőrt, és energizálom. Neked csak kényelembe kell helyezned magad, és kezdődhet a tökéletes ellazulás.

Már egy alkalom is látványos eredményt hoz, rendszeres (10-20x) alkalmazással pedig tartós hatást érhetünk el.

A kezelés során rugalmasabbá, sugárzóvá válik a bőröd az arcon és a nyakon végzett finom, kellemes, megnyugtató érintés hatására.

Az Access Energetikai Facelift kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban.

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre. Minden kezelés más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik.

Füllyukasztás

A füllyukasztás a Studex System75 készülékével alig érezhető, szinte hangtalan és így gyerekek számára is ideális. Ráadásul az optimális higiénia garantált: A fülbevaló és a rögzítő rész egy egyszer használatos steril kapszulában kerül közvetlenül az eszközbe. A kapszula sem behelyezéskor, sem eltávolításkor nem érintkezik az Ön bőrével, de még a belövést végző szakember sem érinti. A fülbevalók nikkelmentes orvosi fémből vagy titániumból készülnek, így fémallergia esetén is használhatóak.

Sminkelés

Professzionális smink
“ A legjobb szín az egész világon az, amelyik a legjobban áll rajtad.”
– Coco Chanel

Legyen professzionális sminkje bármilyen alkalomra is. Akár esküvőre, akár fotózásra készül egy jó smink mindig jól jön a magabiztos megjelenéshez. Egyéni sminkes tanfolyamon elsajátíthatja az Ön arcához illő, napi szokásainak megfelelő hordható sminket is. Elegáns sminkek prémium termékekkel.

Kineziológia és coaching

A testünk és lelkünk üzenetet küldhet számunkra, amennyiben életünk bármely területén nem vagyunk egységben. Ez az üzenet lehet egy elakadás, lehet folyamatosan ismétlő nehéz élethelyzet, lehet, hogy mindig ugyanabba a hibába esünk, de lehet akár rossz közérzet, fájdalom, vagy akár valamilyen betegség is. Ha a Te életedben is jelen vannak ezek a nehézségek, esetleg van olyan területe az életednek, amit nem tudsz uralni, ami téged irányít, ahelyett, hogy Te irányítanád ÉS elhatároztad, hogy ezen változtatsz, de keresed a megfelelő eszközöket, a támogatást, akkor jó helyen jársz…

Már most mindened megvan ahhoz, hogy meg küzdj a „démonjaiddal”, hogy feloldd a blokkjaidat – csak be kell ismerned önmagad előtt, rám kell bíznod magad és meg kell engedned nekem, hogy a kineziológia és a coaching eszközeivel vezesselek az úton, miközben velem utazol. Mert egy olyan önismereti utazásra hívlak, ahol a tudatalattid lesz a túravezető, ahol minden megtett kilométer rólad szól majd és az út végén már más emberként fogsz madara tekinteni. A kineziológia a testünk ezen üzeneteinek megfejtésében, az okok felkutatásában tud segítségül szolgálni, melyeket oldási folyamatok által, illetve a természetgyógyászat szelíd eszközeivel tudunk feloldani, megszüntetni. A Coaching eszközeivel pedig a célok meghatározásán, az odavezető út akadályainak leküzdésén és a stressz csökkentésén tudunk dolgozni.

Egészség és Életvitel Tanácsadás

Komplex Állapotfelmérés, Egészségügyi tervezés, szakértés,tanácsadás· Az állapotfelmérés és terápia egy teljesen fájdalommentes, biztonságos, mellékhatások nélküli, egész testet felmérő, biorezonancián alapuló géppel történik.

A test saját rezgéseit méri fel, rögzíti, majd olvassa be felerősítve a számítógépbe. Az eredményt én elemzem, összehasonlítom a referencia értékekkel, így kapva komplex információt a jelen egészségügyi állapotodról és a gyógyulási megoldások lehetőségéről.

Az eredmény gyors, pontos, részletes, és nem kell hetekig várni az eredményre. Nem befolyásolja a hagyományos kezeléseket és biztonságosan alkalmazható gyerekek és idősebbek számára is.
A kezelés során te vagy a középpontban, végig rád figyelek, hogy pontosan felmérjük a panaszaid és a legmegfelelőbb terápiát javasolhassam. Az állapotfelmérés és a terápia is beavatkozásmentes, semmi kellemetlenséget nem érzel majd. Ideális számodra, ha nem bírod a fájdalmat, vagy elájulsz a tű látványától is.
Nem csak a tüneteid kezelem, hanem azok mélyére ásunk és az okokat tárjuk fel. Így hatékonyan kezelhető akár az évek óta elhúzódó krónikus fájdalom, betegség is.