Rólunk

„Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget.” - Anakreón

Szalonunk a legmagasabb színvonalat képviseli a szépülni, pihenni és feltöltődni vágyó vendégeink számára. A test és a lélek harmóniáját keressük, hisz szép csak az lehet, aki egyensúlyban van magával és a világgal.

Ennek elérése érdekében számos beavatkozást kínálunk, az egyszerűbb kezeléseken át egészen az összetett, magas színvonalú orvosi eljárásokig. Az örök fiatalság forrását mi sem ismerjük, de tapasztalatunkat és a 21. századi technológiánkat felhasználjuk annak érdekében, hogy az arc és a test minél tovább megőrizze eredeti vonalát és ” ne legyen az ifjú szépség jégre metszett kép”.

 Esztétikai központunk több profillal áll vendégeink rendelkezésére: 

  • Orvosesztétikai, szépészeti beavatkozások
  • Kozmetika /Arckezelések, Sminktetoválás, Műszempilla, Hifu-Pen, IPL/
  • Testkezelés
  • Pedikűr
  • Manikűr, Műköröm
  • Masszázs
  • Access Facalift, – Bars kezelés
  • Egészség és Életvitel Tanácsadás

Misur Kinga

Kozmetikus

Misur Kinga vagyok, 2012-ben végeztem kozmetikusként. Nagy álmom valósult meg azzal, hogy egy ilyen nívós esztétikai központ vezetője lehetek. Kötelességemnek érzem, hogy a vendégeim számára a legmagasabb színvonalú tudást és szolgáltatást nyújtsam.

Ezért a szakmában eltöltött évek során a folyamatosan megújuló kozmetikai kezelések felé orientálódtam, hogy minden vendégemnek személyre szabott kezelést tudjak ajánlani.

„ a szépet még szebbé tenni, kihangsúlyozni, ami a legelőnyösebb arcunkon”

„ Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

Kovács Dóra

Masszőr

Kovács Dóra holistic coach, masszőr, aromaterápiás tanácsadó, és az amerikai doTerra cég wellness tanácsadója vagyok. Több éve foglalkozom aromaterápiával és különféle masszázssokkal. Célom, hogy a vendég a masszázs alatt teljesen ellazuljon, egy jót relaxáljon a kezeim között, hogy test, lélek, szellem együtt a kezelés hatására egyensúlyba kerüljön. A mai rohanó világunkban fontos kicsit megpihenni, feltöltődni, a stresszt, a feszültséget hátrahagyni.

Miért engem válassz?

Testkezelések, masszázsok, anti-aiging kezelések, és aromaterápiás tanácsadás – Szívvel-lélekkel. Minőséget adni, ezáltal segíteni a hozzám fordulók közérzetén, jól létén. Ennek része a prevenció, a különböző egészségügyi problémák megelőzése, illetve a már kialakult egészségügyi gondokra a legoptimálisabb, és személyre szabott tanácsadás a klinikai aromaterápia segítségével.

Fordulj hozzám bizalommal. Szeretettel várlak, akár egy jó masszázsra, anti-aiging kezelésre, vagy aromaterápiás tanácsadásra.