Rólunk

„Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget.” - Anakreón

Szalonunk a legmagasabb színvonalat képviseli a szépülni, pihenni és feltöltődni vágyó vendégeink számára. A test és a lélek harmóniáját keressük, hisz szép csak az lehet, aki egyensúlyban van magával és a világgal.

Ennek elérése érdekében számos beavatkozást kínálunk, az egyszerűbb kezeléseken át egészen az összetett, magas színvonalú orvosi eljárásokig. Az örök fiatalság forrását mi sem ismerjük, de tapasztalatunkat és a 21. századi technológiánkat felhasználjuk annak érdekében, hogy az arc és a test minél tovább megőrizze eredeti vonalát és ” ne legyen az ifjú szépség jégre metszett kép”.

 Esztétikai központunk több profillal áll vendégeink rendelkezésére: 

 • Orvosesztétikai, szépészeti beavatkozások
 • Kozmetika /Arckezelések, Sminktetoválás, Műszempilla, Hifu-Pen, IPL/
 • Testkezelés
 • Pedikűr
 • Manikűr, Műköröm
 • Masszázs
 • Access Facalift, – Bars kezelés
 • Kineziológia, Coach
 • Egészség és Életvitel Tanácsadás
 • Füllyukasztás

Misur Kinga

Kozmetikus

Misur Kinga vagyok, 2012-ben végeztem kozmetikusként. Nagy álmom valósult meg azzal, hogy egy ilyen nívós esztétikai központ vezetője lehetek. Kötelességemnek érzem, hogy a vendégeim számára a legmagasabb színvonalú tudást és szolgáltatást nyújtsam.

Ezért a szakmában eltöltött évek során a folyamatosan megújuló kozmetikai kezelések felé orientálódtam, hogy minden vendégemnek személyre szabott kezelést tudjak ajánlani.

„ a szépet még szebbé tenni, kihangsúlyozni, ami a legelőnyösebb arcunkon”

„ Célom: megőrizni, amit a természet adott, pótolni amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

Horváth Mária

Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő

Horváth Mária vagyok, kézápoló és műkörömépítő. 2016-ban kezdtem el ismerkedni a géllakozás fortélyaival a saját körmömön. 2020-ban döntöttem úgy, hogy ebben a szép szakmában szeretnék dolgozni, ezért elvégeztem kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzést. Szeretem a kihívásokat, precizitás, jókedv és kreativitás a legjellemzőbb tulajdonságaim.

Munkám során folyamatosan  törekszem arra, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsam a vendégeim számára, ezért folyamatosan fejlesztem a tudásomat, ismerkedek az új anyagokkal és technikákkal. 

Számomra az a legfontosabb, hogy minden vendég elégedetten távozzon, tartós és gyönyörű körmökkel.

Török Éva Zsuzsanna

Masszőr

Hosszú, teljesen más területen eltöltött évek után érkeztem ebbe a szakmába, miután pár éve rájöttem, hogy a sok ülő, irodai munka kapcsán, (hát- nyak- és derékfájdalom) szükségem van egy szakszerű segítségre, egy masszőrre. Akkor ismertem meg egy nagyon elhivatott hölgyet, és akkor kezdett bennem megszólani egy hang: miszerint mindenkinek jár egy kis én-idő ebben a rohanó, kapkodó világban, amikor lelassulhat, ellazulhat. Ebben szeretnék segíteni minden vendégemnek. 

Miután elvégeztem egy svédmasszázs tanfolyamot, tudtam, hogy ez az én utam, ezt szeretném életem további részében csinálni, ebből szeretnék megélni. Mint minden szakma ez is folyamatos tanulást, fejlődést igényel, éppen ezért folyamatosan képzem magam. A svédmasszázson kívül manager masszázzsal, talpmasszázzsal, sportmasszázzsal valamint lávaköves masszázzsal fordulhatnak hozzám bizalommal.

Munkám során igyekszem a vendég igényeit szem előtt tartani, a problémás területekre nagyobb hangsúlyt fektetve, egyénre szabottan tudom a problémás részt könnyebbé tenni. Törekszem, hogy minőségi anyagokkal dolgozzak, azzal is elősegítve a relaxációt, ellazulást. Nagyon szeretném, ha a nálam töltött idő valódi feltöltődést nyújtana vendégeimnek. Ha testi-lelki harmóniára, feltöltődésre, energiára ugyanakkor nyugalomra van szüksége, várom szeretettel.

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai és égéssebész szakorvos

Széles körű tapasztalattal rendelkezik felnőtt és gyermek plasztikai- és égéssebészeti betegek ellátásában és gondozásában, valamint az esztétikai és helyreállító plasztikai sebészeti műtétekben. Képzése alatt számos hazai, valamint külföldi (párizsi Saint Joseph Kórház plasztikai sebészeti osztály, Clinique Rémusat, Clinique des Champs-Elysées, Clinique Paris-Etoile) állami és magán intézményben dolgozott, hogy elsajátítsa a legújabb műtéti technikákat.

Az esztétikai beavatkozásokat (botulinum toxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem, és mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.

Dr. Trevidic Thibault által végzett kezelések: Botulinum toxin kezelés, Hialuronsavas kezelés

Nagy Eszter

Sminkes, sminktetováló, kozmetikus, Access Consciousness Bars és Facelift kezelő

Nagy Eszter vagyok, sminkes, sminktetováló, kozmetikus, Access Consciousness Bars és Facelift kezelő.

2016. óta foglalkozom sminkeléssel, ez idő alatt volt lehetőségem divatbemutatón, esküvői magazinban sminkelni és imádom a menyasszonyokat felkészíteni a Nagy napjukra. Mivel sokan kértek tanácsot bőrápolással kapcsolatban is, ezért 2020-ban kozmetikus végzettséget is szereztem, hogy biztonsággal tudjak akár ebben is segíteni. Egy szépségipari kiállításon beleszerettem a sminktetoválás világába, így 2021-től sminktetováló szakemberré is képeztem magam. Fontos számomra a vendégeim arcához harmonizáló sminktetoválás és smink készítése egyaránt, amit szívesen és örömmel visel mindennap vagy akár csak alkalmanként.

A külső harmónián kívül a belső/lelki állapotunk is mindig érdekelt. Emiatt kialakult egy holisztikus szemléletem, igyekszem ebben is segítséget nyújtani.
2015-től vagyok Access Consciousness (R) Bars és Facelift kezelő. Várom azon vendégeimet is, akik egy kellemes/relaxáló kezelésre jönnének.

A BAR-ok 32 pont a fejeden, mint egy adatbank minden gondolattal, érzelmeiddel, érzéseiddel, attitűdökkel és megfontolásokkal, amely bármely életedből származhat és itt tárolódik. Amikor a BAR-ok érintésével “futtatjuk” és ezt tisztítjuk, nem más történik mint ezeknek az adatállománynak a törlése.

Bármely szolgáltatásra várlak szeretettel.

Fóris Andzselika

Kozmetikus- Sminktetováló

Üdvözöllek! Fóris Andzselika vagyok. Kozmetikus és professzionális sminktetováló szakember.

Nagyon szerencsés embernek mondhatom magam, hisz a munkám a hivatásom és ezen belül a sminktetoválás a szenvedélyem, amivel 2018-óta foglalkozom. Szeretek emberekkel foglalkozni és kihozni belőlük azt, amit szeretnének a tükörben látni. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom a vendégem arcán az elégedettséget, ez is inspirál a jövőre nézve.

Folyamatosan fejlesztem a tudásom, és próbálok naprakész lenni a sminktetoválásban, hogy vendégeim minden igényét kiszolgáljam.
Munka közben nagyon figyelek vendégeimre, hogy a saját stílusukhoz legjobban illeszkedő sminktetoválást készítsem el.

Úgy gondolom a szépségért ma már nem kell órákat áldoznia egy ápolt nőnek a szűkös idejéből. A professzionális sminktetoválással hosszútávon megőrizheti arcának gyönyörű kontúrjait.

Balla-Sebők Ágnes

Life&Business Coach, Mindfulness Coach, Természetgyógyász Kineziológus, Coach Kineziológus,Okleveles Rajzvizsgálati Szakértő, Kapcsolati és Életvezetési Tanácsadó, Fitoterapeuta, Young Living márkapartner

Balla-Sebők Ágnes vagyok, Természetgyógyász Kineziológus, Coach Kineziológus, Life & Business Coach, Mindfulness Coach, Okleveles Rajzvizsgálati Szakértő, Kapcsolati és Életmód Tanácsadó, Fitoterapeuta, Young Living márkapartner. Küldetésem, hogy hozzásegítselek egy olyan élethez, amelyben önmagad tudod adni, saját vágyaid tudod megélni negatív hitrendszerek, a tudatalattid gátjai, a külső környezet elvárásai és egyéb önkorlátozó hatásoktól mentesen. Egyedülálló módon ötvözöm a coaching és a kineziológia eszközeit, így nem csak a célok megvalósításában tudok támogatást nyújtani, hanem a az akadályok, a gátló tényezők leküzdésében, oldásában is.

Én magam is hatalmas utat tettem meg mind az önismeret, mind pedig a saját hitrendszereim, gátjaim feloldásában. Hidd el, tudom milyen a külvilágnak élni és elnyomni a saját vágyainkat, ostorozni magunkat, bűntudatban élni… és mindemellett már azt is tudom, milyen a terhek, az önmagam számára felállított elvárások nélkül, szabadon élni. Ez a tapasztalás ösztönöz arra, hogy minden kliensemmel, minden folyamatban, minden tudásommal és figyelemmel benne legyek, hogy a közös munkánk végén ezt a szabadságot adhassam meg a bizalomért cserébe.

Somogyi Viktória

Somogyi Viktória vagyok, kozmetikus, sminkes és szempilla építő. 2016-ban kezdtem el a kozmetika világával ismerkedni egy évvel később pedig a smink és szempilla építés fortélyait sajátítottam el. Teljesen más irányba kezdtem a pályafutásom, de a szívem mindig is a szépségiparhoz vonzott. Hiszek abban, hogy ha valamiben szívünk lelkünk benne van az az igazán jó irány. Ez nem csak egy hivatás, ez számomra olyan, mint egy szerelem, melyben ki tudok teljesedni és valami olyat tudok adni, ami másokat is boldoggá tesz.

Ha mesélnem kellene magamról életvidám, mindig bohókás és beszédes jelzők jutnak eszembe, akik ismernek többnyire így írnak le, viszont nagyon maximalista is vagyok, fontos hogy elégedett legyek a munkámmal és ezt leginkább a vendég mosolyán látom vissza, ezt élem meg igazán sikernek. Az évek során több képzésen/ tanfolyamon vettem részt és a továbbiakban is szeretnék ismerkedni az újdonságokkal, mert úgy gondolom mindig képben kell lenni az új trendekkel, hogy a legjobbat nyújtsam a vendégeim számára.

Bányai Barbara

Bányai Barbara diplomás egészségügyi szakember és életvitel tanácsadó vagyok.A legtöbb betegség megelőzhető, ha a kiváltó okot kezeljük. Ebben segítek neked!Az egészségügyben eltöltött 15 év alatt első kézből szereztem tapasztalatot, hogy mennyire fontos a megelőzés. A betegekkel való napi kapcsolat mutatta meg, hogy az egészségesebb életmód megteremtése sokkal kevesebb energiát igényel, mint a már kialakult betegségek kezelése.Hiszem, hogy a személyes kapcsolatok, a figyelem és a személyre szabott terápia együttesen támogatják az egészséges és teljes értékű életet.

A Full Egészség tulajdonosaként már három éve segítem a hozzám forduló vállalkozókat, menedzsereket és cégvezetőket, hogy újra egészségesen és stresszmentesen élhessenek, mert hosszú távon csak így lehet sikeres vállalkozást építeni. Elhivatottságom az egészséges életmód, a segítségnyújtás, gyógyítás, tanácsadás és életvezetés iránt még gyerekkoromból hoztam. Orvos családban nőttem fel, nagyapám szülész-nőgyógyász orvos, édesanyám kutató laboros volt a Semmelweis Egyetemen. Gyerekkoromat ebben a segítő, támogató légkörben töltöttem. Folyamatosan képzem magam, mert hiszek az egész életen át tartó tanulásban. Több infó: www.fullegeszseg.hu

Tanulmányaim:

 • Diplomás Ápoló (Szegedi Tudományegyetem)
 • Okleveles Andragógus (Andragógia Mesterképzés, Milton Friedman Egyetem)
 • Akkreditált Vitamintorna oktató képzés
 • Hormonális egyensúly és a Stressz kapcsolata (Felnőttképzés keretein belül)
 • Hormonális rendszer és az Egészségtudatos táplálkozás (Felnőttképzés keretein belül)
 • Komplementer Hormonegyensúly Tanácsadás (Felnőttképzés keretein belül)
 • Laborleletek értékelése a természetgyógyászati gyakorlatban
 • Nehézfém kivezetés, Ásványi anyagok (Felnőttképzés keretein belül)
 • Női Workshop előadó (Női Megújulás Workshop)
 • doTerra Wellness Tanácsadó