Kozmetikai kezelések - Kleanthous arckezelések

A bőrt széppé és egészségessé varázsolni.

Ez a KLEANTHOUS kutatásainak és működésének elsőszámú célja.

A bőr a lélek tükre. Egész életünkben reprezentál minket.

E cél érdekében ötvözzük a modern technológiát a bőrregeneráció tudományos módszerével

Az ultrahang hullámai salaktalanítják a szöveteket, támogatják a sejtek anyagcseréjét és a hatóanyagokat a bőr mélyébe juttatják. Emellett segítik a heggyógyulást, serkentik a kollagén termelést, tisztítják a bőrt és javítják a szövetek vérellátását.

Örök fiatalság

Az örök fiatalság keresése emberemlékezet óta a tudományos kutatások fő kérdése. Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy választ találjunk a kérdésre: mi szükséges ahhoz, hogy fiatalos, vitalitással teli és egészséges külsőnket megőrizzük?

Gondoljunk bele, mi történne, ha megállítanánk az öregedés folyamatát, és a múló időt „becsapnánk”.

Sugárzó kinézetünk lehetne és környezetünktől csupa pozitív visszajelzés érkezne felénk. Bőrünk fiatalabbnak látszana és az öregedés folyamata megállna.

Mára az örök fiatalság elérhető céllá vált!

A modern tudomány egyre több betekintést enged sejtjeink működésébe. A DNS dekódolva van, ezért egyre többet érthetünk meg abból, hogy mi, miért történik. Kimutattuk, hogy bizonyos molekulák befolyásolják sejtjeink életerejét és regenerációs képességét: ezek az úgynevezett cell supporting molekulák (c.s.m.)

MEGÁLL IDŐ - SKINTONE

Nem a kor az, ami zavar bennünket. Sokkal inkább a fiatalos külső, amit meg szeretnénk tartani. Csak a szép mosolyunkat, sima, feszes bőrünket és pozitív kisugárzásunkat féltjük.

Hogy mindez így maradjon, és Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone -t.

Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és a bőrfiatalítás alapegységében: a sejtben hat.

Az ápolócsalád rendkívül hatékony, mivel a cell supporting molekula (c.s.m.) biztosítja az egészséges sejtnövekedést. A bőr látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.

kezeléseink

SONO BEAUTY LIFTING KÚRA

6 alkalom

Ránctalanítás, a bőr 5-7 éves biológiai fiatalítása, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentése.
Exkluzív Anti aging kúra, közel 1 évig tartó hatás, minden bőrtípusra.
c.s.m. molekulák továbbfejlesztett 5-szörös dúsítással*, ásványi anyagok, hyaluron, enzymek, vitaminok, kollagén, urea, allantoin, elasztin, növényi hatóanyagok, stb.
Letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

SONO BEAUTY LIFTING KEZELÉS

1 alkalom

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, feszesítés, kontúrok javítása, rozacea csökkentése.
Exkluzív Anti aging kezelés minden bőrtípusra.
c.s.m. molekulák továbbfejlesztett 5-szörös dúsítással*, ásványi anyagok, hyaluron, enzymek, vitaminok, kollagén, urea, allantoin, elasztin, növényi hatóanyagok, stb.
Letisztítás, enzym peeling, dry maszk c.s.m. mask fluid-dal, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés esszenciával és c.s.m. hyaluronic complex hatóanyagokkal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

24-7

Az élet tele van változással. A környezeti ártalmak, a napszakok, az évszakok folytonosan váltják egymást. Bőrünk reagál ezekre a hatásokra és változásokra, és ez nem történik észrevétlenül: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban.

A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik. A 24/7 segít a bőrnek, hogy az önmagán segíthessen, ezáltal friss, ragyogó és sugárzó legyen.

24-7/HIGH PERFORMANCE KEZELÉS

1 alkalom

A bőr rugalmasságának visszaállítása és struktúrájának javítása, kollagénfelépítés, vérkeringés javítása, salaktalanítás, elasztinrostok ujrastrukturálása.
Felszíni és mélyrétegi víz és zsírhiányos bőrre, 40 éves kor felett.
c.s.m. molekulák, kollagén, elasztin, allantoin, porcelánföld, acerola cherry, homoktövis, gyömbér, stb.
Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés high performance szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

24-7/FIRMING KEZELÉS

1 alkalom

Salaktalanítás, nedvességpótlás, sejtregenerálás, elasztinpótlás.

Felszíni vízhiány, száraz bőr, érzékeny bőr.
c.s.m. molekulák, elasztin, aloe vera, E vitamin, növényi olajok, homoktövis, acerola cherry, allantoin, bisabolol, porcelánföld, stb.
Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés firming szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

24-7/COMPLEX H KEZELÉS

1 alkalom

Az arc izmainak ellazítása, a bőr nedvességkészletének hosszú távú feltöltése, kollagénfelépítés, vérkeringés javítás.
Mimikai ráncok a szem és száj környékén, homlokon, nyakon.
c.s.m. molekulák, keresztkötéses és nem keresztkötéses hyaluron, gatuline expression (növényi botox-like hatóanyag), gyömbér, acerola cherry, allantoin, méz, stb.
Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés complex h szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

24-7/COUPEROSE KEZELÉS

1 alkalom

A sejtfalak és a kapillárisok (hajszálerek) megerősítése, a kipirosodás visszaszorítása, a sejt közötti állomány gyengéd salaktalanítsa.
Rozacea, vagy kezdődő rozacea (kipirosodásra való hajlam), érzékeny bőr.
c.s.m. molekulák, uborka, vadgesztenye, hamamelisz, növényi olajok, urea, homoktövis,allantoin, acerola cherry, méz stb.
Letisztítás, peeling, acerola cherry maszk, sonorezonancia (ultrahang és biorezonancia) kezelés couperose szérummal, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

24-7/BALANCER KEZELÉS

1 alkalom

Tisztátalanság és gyulladás csökkentése, pattanások megszűntetése, a bőr savköpenyének helyreállítása.
Tág pórusú, zsírosodásra, gyulladásra hajlamos, tisztátalan, pattanásokra, aknékra hajlamos bőr.
c.s.m. molekulák, teafaolaj, zuzmókivonat, fűzfakéreg, propolis, kén, gyógynövények, acerola cherry, urea, méz, allantoin, stb.
Letisztítás, peeling, szöveti méregtelenítés sonorezonanciával (ultrahang és biorezonancia) kezelés balancer szérummal, acerola cherry maszk, feszesítés, akupresszúrás masszázs.

Kozmetikai kezelések árai

 • 24/7 firming kezelés 22.000 Ft

  (száraz bőrre)

 • 24/7 couperose kezelés 22.000 Ft
 • 24/7 complex kezelés 22.000 Ft

  (mimikai ráncokra)

 • 24/7 high performance kezelés 22.000 Ft

  (érett bőrre)

 • 24/7 balancer kezelés 19.800 Ft

  (problémás bőrre)

 • 24/7 balancer kezelés 12.800 Ft

  (problémás bőrre tiniknek)

 • Sono beauty lifting kezelés 55.300 Ft

  (1 alkalom)

 • Sono beauty lifting kúra 355.300 Ft

  6 alkalom - SkinTone c.s.m. Impact gél / Xtreme szérum 50 ml ajándék a vendégnek

 • ImmuneBoost immunerősítő kezelés 39.000 Ft
 • SkinTone Xtreme sono kezelés 40.000 Ft