Hialuronsavas ráncfeltöltés

A kezelés

A hialuronsav testünk természetes alkotórésze, amely megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol. Segítségével a ráncok kisimíthatók, a vonások lágyabbá tehetők.

Az idő múlásával a bőr veszít hialuronsav tartalmából. Így a bőr vízmegkötő képessége is csökken, és ennek következtében alakulnak ki az arcon a nemkívánatos ráncok. A ráncfeltöltés eredményeként az arc a természetes fiatalságát nyeri vissza.

Menete

A kezelés általában nem igényel 30 percnél hosszabb időt. A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük. A ráncfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű, flexibilis kanül segítségével hialuronsavat juttatunk a bőrbe, ettől a ráncok kisimulnak, a vonások pedig lágyabbá válnak.

A hialronsavas ráncfeltöltés során nem a teljes arcot kezeljük, hanem lokálisan, csak arra a területre juttatjuk be a folyékony állapotú hialuront, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. Ennek eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát. Azonnali, látványos eredménnyel járó művelet.

A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások alkalmazásával kezeljük.

Alkalmazási területek

Az arc szinte bármelyik területén alkalmazható a kezelés, kiemelt tekintettel a következő területekre:

- homlok
- szemöldök közötti terület, szem környéke
- száj környéke - nevetőráncok és száj feletti ráncok esetén
- orr környéke - csökkenthető vele az orr és száj közötti barázda mélysége
- ajak – dúsításra

Hatóideje

Hialuronsavas ráncfeltöltés hatása akár 1 évig is megmaradhat, de tartóssága függ a páciens életkorától, életmódjától, bőrének szerkezetétől, a kezelt területtől és a ráncfeltöltéshez használt feltöltő anyag típusától.

Ennek megfelelően az eredmények páciensenként eltérőek lehetnek. A befecskendezett hialuronsavat fokozatosan bontja le a bőr. Hialuronsavas ráncfeltöltés többször is ismételhető vagy korrigálható.

Ára

  • 1 ml hialuronsav 100.000 Ft

Nem végezhető el a ráncfeltöltés