Fogyasztó és esztétikai kezelések

A sima és egészséges bőr nem csak arcunkon, de a makacsabb területen is elvárás a mai világban.

Szalonunkban így többféle testkezelés is megtalálható, számtalan problémára nyújtva megoldást:

Anyagcsere javítás - makacs zsírpárnák - narancsbőr - striák vagy petyhüdt bőr

Legyen szó bármelyikről, testkezeléseink között mindenki megtalálja az igényének megfelelő megoldást, kortól és nemtől függetlenül.
Esztétikai központunk a legmodernebb gépparkkal rendelkezik

Egyéni, személyre szabott kezelési csomagok összeállítására van lehetőség az Ön vágyainak a lehető leggyorsabb megvalósítása érdekében.

Az egészséges életmódot természetesen semmilyen kezelés nem tudja helyettesíteni, ezért összeállított testkezelés csomagjainkban táplálkozási tanácsadással is segítünk álmai és a feszes, fiatalos alak elérésében.

Ismerje meg kezeléseinket

Hullám-masszázs testkezelés

Gyengéd gépi masszázstechnika, amely serkenti a nyirokerek működését, ezáltal elősegíti a végtagok méregtelenítését.

Wiener aromaterápiás testkezelés

Speciális illóolajok és fáslik segítségével történő hatékony zsírégetés és bőrfeszesítés.

Hullámmasszázs

A szervezetünkben felszaporodó salakanyagok eltávolítását a nyirokrendszer végzi. Elégtelen működése következtében a végtagokon és a törzsön víz, valamint nyiroknedv halmozódhat fel, amely az érintett területeken rontja a sejtek oxigén és tápanyagellátását, valamint negatívan befolyásolja a bennük zajló biokémiai folyamatokat.

Ezek a változások deformált körfogatnövekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitises tünetek megjelenését eredményezik az érintett területen.

A kezelést egy derékig érő csizma segítségével végezzük, mely a lábfejektől a hasig felfelé irányuló, hullámszerű masszázst végez. A hullámok, melyeket cellák programozott felpumpálásával és leengedésével keltünk, periodikusan követik egymást. A kezelés 20-30 percet vesz igénybe.

A módszer önmagában alkalmas ödémás tünetek csökkentésére, de alakformáló kezeléseinkkel is kombináljuk azok hatékonyságának növelésére, hiszen így még intenzívebbé tudjuk tenni az adott területen felszabadított zsírok és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő elszállítását.

Hullámmasszázs árai

  • Hullámmasszázs 5.000 Ft

    (1 alkalom)

  • Hullámmasszázs 45.000 Ft

    (10 alkalmas bérlet)

Wiener Aromaterápiás testtekercselés

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.

Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.

A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!

Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.

Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkenési eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek – mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés – az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet.

Ezek az alábbiak:

Wiener Aromaterápiás testtekercselés árai

  • 1 alkalom 8.000 Ft
  • 10 alkalmas bérlet 72.000 Ft

    (10 alkamas bérleteink 40 napig használhatók fel.)